Jake Lloyd (malej Ani)

18. června 2006 v 15:58 | Já (Lída) |  Star Wars
JAKE LLOYD
Jacob Christopher Lloyd se narodil 5. března 1989. Jeho matce Lise bylo tehdy pouhých 18 let. O 2 roky později se narodila Jakeova sestra Madison.
Když byl Jake 2 roky starý, viděl v kině Terminátora 2 a rozhodl se, že z něj bude také akční hrdina jako Arnold Schwarzeneger.

Rodiče byli zpočátku proti tomu, než se objevila manažerka Cindy Osbrink. Díky ní začal Jake v pouhých 6 letech hrát v reklamách a v roce 19996 získal svojí první hlavní roli ve filmu Unhook the Stars. Hned poté dostal šanci zahrát si s Arnoldem v komedii Rolničky, kam se podíváš. Dále si zahrál ve filmech Apollo 11 (Mark Armstrong), The Pretender (Angelo) a také hrál ve 3 epizodách seriálu Pohotovost. (Jimmy)
Když začaly přípravy na natáčení Skryté hrozby bylo Jakeovi 5 let. Setkal se šéfkou castingu Robin Gurland a ta ho od té doby navštěvovala každých 6 měsíců a sledovala, jak roste. Pak byl Jake i s dalšími adepty pozván na Skywalker Ranch na kamerové zkoušky (mezi dalšími potencionálními Anakiny byl i Haley Joel Osment - Šestý smysl). Lucas is nakonec vybral Jakea, protože, jak sám řekl, cítil, že Jake je pro roli Anakina jako stvořený. Kritici s ním však nesouhlasili. Přezdivali Jakea "Manekýn Skywalker" a psali , že neumí hrát.
Po SW Jake natočil další filmy, (Madison, Die with me, Race to space), ale ani jeden z nich neměl v USA úspěch. Jake sní o tom, že by si jednou zahrál Jamese Bonda.
Pokud Jake zrovna nehraje, rád jezdí na kole a na kolečkových bruslích, rád hraje videohry a baseball. Take se učí hrát na kytaru.
Pár zajímavostí: Jake se přátelí s Haleyem J. Osmentem. Řekl o něm, že je cool. Při oslavě na Naboo stojí za Jakeem jeho sestra Madison.
Filmografie
Die with Me (2001)
Madison (2001)
"18 Wheels of Justice" (2000) (TV)
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (1999)
Host (1998) (TV)
Apollo 11 (1996) (TV)
Jingle All the Way (1996)
"Pretender, The" (1996) (TV)
Unhook the Stars (1996)
"ER" (1994)
..................
Převzato z www.cswu.cz
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 stepa a petra stepa a petra | 29. listopadu 2006 v 15:15 | Reagovat

jsi skvelej akorat kdyz si byl malej tak si byl hnusnej a trochu bedarovej.

2 naty naty | 9. ledna 2008 v 6:14 | Reagovat

Era tan lindo cuando salio en la pelicula star wars, ahora no tanto.. cuando bebito era lo mejor xD

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama